Merhaba arkadaslar,
Üc haftadan beri bu forumda cevap ariyorum ama bulamiyorum. Bana yardim edebilecek birisi varmi?
Evet Sorunum Konuda da yazdigi gibi, DM 500-s aldim CCcam.cfg dosyasini var/etc dosyasina koydum sadece ve Blue Panelde sadece Common Interface secebiliyorum CCcam secemiyorum. Resimdeki gibi...
Bu Soruyu KayaCan agamiza sordum ve problemi "DM-500s Gemini-4.70 Backup 07.01.2012-KaYaCaN*" dosyasini indir ve imaji yükle yazmisti.
Imajin icinde Kayacan aganin yazdigi gibi: "Cccam-2.3.0-MgCamd-1.38 ve NassCam-SPCS 2.5.58 kurulmuştur." kurulu olmasi lazim. Ama hala ben Blue Panelde CCcam secemiyorum. Heralde CCcam Addon yüklü degil diye Addonstan halledeyim dedim. Addonsta "Dowload (Gemibi Server)" re tikladim ve CAM (0 Entries) yaziyor. Yani demek oluyorki CCcam Addonu yok. Resime bakin...
BUNU DENEMEK ISTEDIM LINK BOZUK.
BUNU DENEMEK ISTEDIM, ANLATIMDAKI SEYLER BENDE OLMUYOR /tmp doyasinda .tar uzantili dosya gelmiyor.
Blue Panel de CCcam mi secmek istiyorum tek derdim bu, bana artik lütfen birisi yardim edebilirmi?
Lütfen yardim edinnn
(yeni aldim DM500-s yi hemen geri satmak istemiyorum...DM500-s de olmuyor hic diyorsaniz satarim, oluyorsa, artik beklemek istemiyorum ve Dreamboxumu kullanmak istiyorum veya bizim buradaki Dreambox ile ugrasan tamircilere benim Dm 500-s yi götürüpte, 2dakika cccam addon yüklemesi icin , 30-40€ vermek istemiyorum...)

DM min fishini cektim bastaki sarisin bayani ve senin imzani sana göstericektim ki Blue Panele de bi basim dedim saga bastim bu defa oldu Common Interface de var CCcam 2.3.0 CCcam 2.3.0/NewCS1.67 de var hepsi var. Önceden sag tusa basinca hic birsey yapmiyordu. 
tsk herkeze problem cözüldü.