Dreambox 500-s BluePanel de sadece CI secebiliyorum(CCcam Addons ta yok)

Dreambox Genel Kategorisinde ve Dreambox 500 Forumunda Bulunan Dreambox 500-s BluePanel de sadece CI secebiliyorum(CCcam Addons ta yok) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Merhaba arkadaslar, Üc haftadan beri bu forumda cevap ariyorum ama bulamiyorum. Bana yardim edebilecek birisi varmi? Evet Sorunum Konuda da ...

1. Yazan: ysk91

Dreambox 500-s BluePanel de sadece CI secebiliyorum(CCcam Addons ta yok)

Merhaba arkadaslar,

Üc haftadan beri bu forumda cevap ariyorum ama bulamiyorum. Bana yardim edebilecek birisi varmi?

Evet Sorunum Konuda da yazdigi gibi, DM 500-s aldim CCcam.cfg dosyasini var/etc dosyasina koydum sadece ve Blue Panelde sadece Common Interface secebiliyorum CCcam secemiyorum. Resimdeki gibi...

Bu Soruyu KayaCan agamiza sordum ve problemi "DM-500s Gemini-4.70 Backup 07.01.2012-KaYaCaN*" dosyasini indir ve imaji yükle yazmisti.
    Imajin icinde Kayacan aganin yazdigi gibi:
    "Cccam-2.3.0-MgCamd-1.38 ve NassCam-SPCS 2.5.58 kurulmuştur." kurulu olmasi lazim. Ama hala ben Blue Panelde CCcam secemiyorum. Heralde CCcam Addon yüklü degil diye Addonstan halledeyim dedim. Addonsta "Dowload (Gemibi Server)" re tikladim ve CAM (0 Entries) yaziyor. Yani demek oluyorki CCcam Addonu yok. Resime bakin...

BUNU DENEMEK ISTEDIM LINK BOZUK.

BUNU DENEMEK ISTEDIM, ANLATIMDAKI SEYLER BENDE OLMUYOR /tmp doyasinda .tar uzantili dosya gelmiyor.

Blue Panel de CCcam mi secmek istiyorum tek derdim bu, bana artik lütfen birisi yardim edebilirmi?

Lütfen yardim edinnn

(yeni aldim DM500-s yi hemen geri satmak istemiyorum...DM500-s de olmuyor hic diyorsaniz satarim, oluyorsa, artik beklemek istemiyorum ve Dreamboxumu kullanmak istiyorum veya bizim buradaki Dreambox ile ugrasan tamircilere benim Dm 500-s yi götürüpte, 2dakika cccam addon yüklemesi icin , 30-40€ vermek istemiyorum...)

Konu ysk91 tarafından (21-02-12 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir.
  2. Yazan: KaYaCaN*

Arkadaşım benim backupu yükle diye yazdım o zaman.Sende yükledim diyorsun.Bence yükleyememişsin.Yüklesen Blue Panelde Cccam-230 yazardı.Bence sen başka bir dosya yükledin.Tekrar forumdan indir ve yükle.olması lazım olmaması için hiç bir neden yok.

3. Yazan: ysk91

Agam dogrusunu söylemek gerekirse senin Backupu baska bir Forumdan indirdim. Ayni Backup senin Kayacan Backup yani, ama olmuyor, yazicaktim simdi!
    AMA OLDU DM min fishini cektim bastaki sarisin bayani ve senin imzani sana göstericektim ki Blue Panele de bi basim dedim saga bastim bu defa oldu Common Interface de var CCcam 2.3.0 CCcam 2.3.0/NewCS1.67 de var hepsi var. Önceden sag tusa basinca hic birsey yapmiyordu.

Simdi CCcam 2.3.0 ri seciyorum sadece. Ve var/etc ye CCcam.cfg dosyasini koyyorum bu kadar degilmi.

CCcam dosyasi sadece var/etc yemi konucak? yoksa baska yere de mi konucakti?

Ben cildirmiyidimde kimler cildirsin simdide cccam mi sectik sifreli kanal acilmiyor.

Eski Bir DM 7000-s de cccam serverim 100% oluyor. Ona koydugum zaman ama DM 500-s de olmuyor simdi yine. hersey resimdeki gibi dogru.

Konu ysk91 tarafından (21-02-12 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir.
  4. Yazan: KaYaCaN*

var/etc içine atacaksın.

5. Yazan: ysk91

Tek bir sorum daha kaldi agam. Cok Soru sordugum icin size karsi mahcubum. Ama yeni yeni ögreniyoruz ne yapalim.

Bendeki CCcam.cfg doyasini DM7000-s ye koyyorum direkmen her kanali izeleyebiliyorum. Ve Blue Panelde CCcam 2.1.4 secili. Resimdeki gibi, kanllar oluyor ve CCcam secili:

Bendeki CCcam.cfg doyasini DM500-s ye koyyorum ve hicbir sifreli kanal acilmiyor. Ve Blue Panelde CCcam 2.3.0 secili. Resimdeki gibi, kanllar olmuyorr ve CCcam secili:

EVET FARKI GÖREN VARMI? DM7000-s de CCcam 2.1.4 var hersey süper. Fakat DM500-s de CCcam 2.3.0 var (cccami kullanamiyorum).

DM-500s Gemini-4.70 Backup 07.01.2012-KaYaCaN* LAZIM AMA ICINDE

Emu Olarak: Cccam-2.1.4-kurulu olmasi lazim. VARMI BÖYLE BIR BACKUP BU FORUMDA?

Konu ysk91 tarafından (22-02-12 Saat 05:48 ) değiştirilmiştir.
  6. Yazan: gülüzar

bakın 2.1.4 de açca diye kural yok istediniz emuda açar sanırsam sizin hatanız config dosyanız atarken olyor var/etc/ccamcfg editle diger masa üstündeki dosyanın için aç kopyala yapıştır de çıkarken kaydet olması lazım eger yapmasan bana ulaş ben yapayım

7. Yazan: ysk91

Dm 500-s de var/bin ,var/script ,var/uninstall daki CCcam_2.3.0 dosyalarin Attribut larini 755 yaptim oldu tsk herkeze problem cözüldü.