VuDUO-BlackHole-1.7.2_USB-Backup-07.02.2012-KaYaCaN*

Vu+ Duo Kategorisinde ve Vu+ Duo Backup Forumunda Bulunan VuDUO-BlackHole-1.7.2_USB-Backup-07.02.2012-KaYaCaN* Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> BlackHole-1.7.2 - VuDUO _usb_Backup_07.02.2012- KaYaCaN* . Backup hazırlanarak,tekrar cihaza yüklenerek test edildi ve foruma verildi. . Backupta 05.02.2012 tarihli güncel ...

1. Yazan: KaYaCaN*

VuDUO-BlackHole-1.7.2_USB-Backup-07.02.2012-KaYaCaN*

BlackHole-1.7.2-VuDUO_usb_Backup_07.02.2012-KaYaCaN*
    .
    Backup hazırlanarak,tekrar cihaza yüklenerek test edildi ve foruma verildi.
    .
    Backupta 05.02.2012 tarihli güncel 5 uydulu setting bulunmaktadır.Ayrıca settinge Türksat EPG buketi eklenmiştir.
    TÜRKSAT
    HOTBİRD
    EUTELSATW3
    ASTRA19.2
    EUROBiRD9

.
    Türksat ve Eutelsatw3 piconları backupa yüklenmiştir.
    .
    Backupa Türksattaki kanalların EPG lerini görebilmeniz için BüyükBangPanel yüklenmiştir.
    .
    Emu olarak Cccam-2.3.0 ve MgCamd-1.38 kuruldu.Dileyen istediği emuyu kurabilir.
    .
    Backupa tüm gereken pluginler yüklenmiştir.Resimlerden görebilirsiniz.
    .
    Kırmızı-Yeşil-Sarı-Mavi Tuşlara çeşitli görevler atanmıştır.
    .
    Güle güle kullanın arkadaşlar.
    .

.

2. Yazan: KaYaCaN*

Backup linki eklenmiştir arkadaşlar.Güle güle izleyin.

3. Yazan: kKuzen

hocam öncelikle emeklerinize saglik ama ben 1.6.6 dan sonra iyi verim alamadim bunu daha denemedim fikriniz varmi? tesekurler.

4. Yazan: KaYaCaN*

Alıntı kKuzen Nickli Üyeden Alıntı
    hocam öncelikle emeklerinize saglik ama ben 1.6.6 dan sonra iyi verim alamadim bunu daha denemedim fikriniz varmi? tesekurler.
    Kesinlikle dene.Çünkü 166 eski versiyon.BH-172 yeni kernel 311 ile SD yayınlar daha net.
    Yalnız yeni yazılımı yüklemen için öncelikle VuDuo nun Flash Yazılımını önce cihaza yüklemelisin sonra bu verdiğim Backupu.

5. Yazan: kKuzen

hocam VuDuo nun Flash Yazılımını derken tam anliyamadim?

6. Yazan: KaYaCaN*

Alıntı kKuzen Nickli Üyeden Alıntı
    hocam VuDuo nun Flash Yazılımını derken tam anliyamadim?
    VuDUO nun flashı yeni kernel-311 imageleri kullanabilmesi için.
    duo_cfe_3_0_usb diye 118kb lık bir dosya verildi.Bunu cihazına atmazsan yeni yazılımı yükleyemezsin.Çünkü yeni yazılımların boyutu büyük.Bu yüzden Flashta yer açmak için dediğim dosya verildi.Bu dosyayı flashDiske yükle ve cihazın ön taraftaki USB ye tak.Cihazı aç dosya hemen yüklenecektir.Arkasından backupu yükleyebilirsin artık.

Dosya Burada:

7. Yazan: sezer03

teşekkürler kayacan usta blackhole için dm 800 sim 201 içinde verirseniz backup memnun oluruz.

8. Yazan: MY 43

tesekkürler ellerine saglik.

9. Yazan: prawo

Teşekkürler usta.Zaten senin backupları tek geçiyorum.
    Bizleri unutma.

10. Yazan: hitaci88

hortbirt kanal listesini göremedi cihaz dikkatine ustam güzel olmuş